Test and Measurement Forum

adc200/20 usb-pp1 problem in labview

Having problems ? let us know the details here

adc200/20 usb-pp1 problem in labview

Postby RAVI » Sun Dec 10, 2006 7:21 pm

dear pico
please let us know how to declare usb port as 101 in labview adc200vi example. There is no option for usb port. there are only four options none, lpt1, lpt2 & lpt3 . also if we use parralel port lpt1 using parallel port then adc200vi example run for one time only. on running it second time it does not open port lpt1 "& output vale 0 only. we have to shut the labview 8.2b23 to make the vi run again. please help as we are stuck with only adc200/12 device without any use. We have pico make parallel to usb adapter. Pcoscope runs ok with usb adapter. VB example works fine with usb port. What we have to develop programme in labview only.please reply.

Active User
Active User
Posts: 5
Joined: Tue Dec 05, 2006 8:47 pm

Postby ziko » Thu Dec 28, 2006 2:00 pm

Hi and thank you for your post.

Currently we are running a limited service over the Christmas period and as such I cannot answer any programming questions. However we will be operating fully from next week.

Sorry for any inconvenience.

Kind regards

Technical Specialist
Zen Master
Zen Master
Posts: 1705
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:03 am
Location: St Neots

Postby gruntman » Tue Jan 16, 2007 3:26 am


Attached is a revised vi for the ADC-200 with the USB Parallel Port adapter available as an option...


Richard Boyd
Crag Technologies, Inc
ADC-200 VI
(29.79 KiB) Downloaded 409 times
Posts: 109
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:50 pm

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests