Error at Call Library Function

Post your LabVIEW discussions here
Post Reply
dsmader
Newbie
Posts: 0
Joined: Mon Oct 02, 2023 10:01 am

Error at Call Library Function

Post by dsmader »

Hello everyone,

i am trying to integrate my picoscope 5244D into Lavbview (2013 32-bit) using the SDK 32-bit software. However i am receiving the error "Error 1097 occured at Call Library Function Node in PicoScope5000Open.vi". I attached a screenshot of the error, the Open.vi and the configurations of the call library function.

I tried:
-restarting the computer
-restarting labview
-reattaching the scope (the error seems independent of whether it is attached or not)
-using the scope without Labview using PicoScope 7 (works well)
-using different serial numbers including 0 which should according to the manual just chooses the first on the list and there is only one attached

Maybe i am overlooking something?
Help is very appreciated.
Thank you all,
Dorothée
Attachments
231002_ErrorMessage.PNG
231002_ErrorMessage.PNG (7.98 KiB) Viewed 1114 times
231002_PicoScope5000Open.PNG
231002_PicoScope5000Open.PNG (3.83 KiB) Viewed 1114 times
231002_PicoScope5000OpenConfiguration.PNG

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 4462
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Error at Call Library Function

Post by Martyn »

The PicoScope 5244D uses the ps5000a.dll and therfore requires the ps5000a examples from https://github.com/picotech/picosdk-ni- ... er/ps5000a
Martyn
Technical Support Manager

Post Reply