Separate scope for each device.

Discussion forum for the new Picoscope Mac software
Post Reply
DwightG
Newbie
Posts: 0
Joined: Sat Feb 16, 2019 12:42 pm

Separate scope for each device.

Post by DwightG » Sun Jan 26, 2020 7:44 pm

Hi all. I had a brief look but didn't see any info to do what I wanted.
Does anybody know if it's possible to have Picoscope show a different channel or device in each scope?
Attached is a screen shot of two waveforms from one device and we have channel A and channel B shown simultaneously in each scope.
I'd like channel A to be shown in scope 1 and channel B to be shown in scope 2, (or vice versa). Is this possible?

Thanks.
Attachments
Screenshot 2020-01-26 at 19.43.02.jpg

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 3756
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Separate scope for each device.

Post by Martyn » Sun Jan 26, 2020 8:42 pm

Right click in each display and select Channels to chose which ones are shown.
Martyn
Technical Support Manager

DwightG
Newbie
Posts: 0
Joined: Sat Feb 16, 2019 12:42 pm

Re: Separate scope for each device.

Post by DwightG » Wed Jan 29, 2020 1:14 pm

Fantastic Martin, thank you.

Post Reply