Not starting up with Mojave

Discussion forum for the new Picoscope Mac software
Post Reply
TonyMaroni
Newbie
Posts: 0
Joined: Wed Jan 23, 2019 1:17 pm

Not starting up with Mojave

Post by TonyMaroni » Wed Jan 23, 2019 1:25 pm

I am a new user of Picoscope 2205A, I bought for my classroom. Maybe I a doing everything wrong.
My MAC is a MacBook Pro with 16GB RAM, running Mojave 10.14.1.
First I installed PicoScope-6.13.7-4r706 and restarted my computer. When clicking the item, it bumped several times and then stalled - nothing.
Then I have tried adding MonoFramework-MDK-5.16.0.220.macos10.xamarin.universal - restart and same result. I also tried MonoFramework-MDK-5.0.1.1.macos10.xamarin.universal, again restart and no running PicoScope! :cry:

What did I do wrong?

Please advice me.
TonyMaroni

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 3469
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Not starting up with Mojave

Post by Martyn » Mon Feb 11, 2019 12:45 pm

Apologies that no one has responded to date, if you are still having issues then please contact support@picotech.com directly for assistance
Martyn
Technical Support Manager

dersimn
Newbie
Posts: 0
Joined: Sat Feb 16, 2019 10:35 am

Re: Not starting up with Mojave

Post by dersimn » Sat Feb 16, 2019 10:37 am

Same issue here

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 3469
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Not starting up with Mojave

Post by Martyn » Mon Feb 18, 2019 9:33 pm

Make sure you leave it a few minutes on first run, it takes a significant time to sort out mono the first time around.
Martyn
Technical Support Manager

Post Reply