Test and Measurement Forum

Markers have dissapeared

Post any questions you may have about our current range of USB data loggers

Markers have dissapeared

Postby Tony589 » Fri Apr 08, 2011 8:29 am

Hello,
When I first started using Picologger the shaped markers were appearing on the graphs, now I no longer see them, even after restarting the program and starting new recordings etc. I have found the box for "display markers" and this is ticked.
What else can I try?

Thanks,

Tony.
Tony589
 

Re: Markers have dissapeared

Postby ziko » Fri Apr 08, 2011 11:12 am

Hi Tony,

What version of the software are you using? Can you take a screenshot?

Kind regards
Ziko

Technical Specialist
ziko
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 1705
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:03 am
Location: St Neots

Re: Markers have dissapeared

Postby Tony589 » Fri Apr 08, 2011 11:34 am

Hi, it's OK I found out how to get them back. I had changed the graph format to show a seperate graph per trace, then gone back to "all traces on one graph" but the markers don't show in this mode, I chaged to "automatic" and the markers have returned.
I dont know the software version at moment as I am not near the installation. It is a new purchase this week, so I guess it is a recent version.

Thanks,

Tony.
Tony589
 

Re: Markers have dissapeared

Postby ziko » Thu Apr 21, 2011 11:37 am

Hi Tony,

I follow you know, the markers do not appear in this mode as they are not needed since there is only 1 trace per graph.

Kind regards
Ziko

Technical Specialist
ziko
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 1705
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:03 am
Location: St Neots


Return to USB PC Data Loggers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests