Test and Measurement Forum

Installation problem - program does not leave the Demo

Having problems ? let us know the details here

Installation problem - program does not leave the Demo

Postby annette » Thu Mar 11, 2004 1:09 pm

Hi there

I have the same problem as posted on tuesday the 30th October 2003 ("installation problem").
Im using a laptop with win98 and the picolog software.
After opening the picolog-recorder there is no way to leave "Welcome to the PicoLog for Window Demo...."
Tried all... chose an alternative OS & selected a different product while installation, tried it with the software update,...
loaded another OS (win2000) on to my laptop, tried all the installations again...

It's just not working :evil: Please help!

Thanks
Annette
annette
 

Postby markspencer » Fri Mar 12, 2004 9:34 am

Hi,

Check that the installation is the full version. Assuming that it is, next check the date on your PC to ensure it is correct.

Now try to reinstall the software, If you are installing a serial porduct try to install it with one of the parallel port products. ie. ADC-11.

If you are still unsuccessful please contact me again, providing details of the OS, Unit and software version (release number).

Best regards,
Regards,

Mark Spencer
User avatar
markspencer
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 598
Joined: Wed May 07, 2003 9:45 am

Postby annette » Fri Mar 12, 2004 12:09 pm

Hi Mark

Many thanks for the fast reply!
The problem was actually due to incorrect OS settings :idea: (date) - turned me a little bit pink :oops:
Nevertheless I'm really happy that my problems could be solved so easily.

Best wishes from sunny Cape Town and have a great weekend.

annette
annette
 


Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests