No device connection for 4424

Having problems ? let us know the details here
Post Reply
thiesson
User
User
Posts: 4
Joined: Thu Mar 12, 2009 6:56 pm

No device connection for 4424

Post by thiesson » Thu Mar 12, 2009 7:08 pm

My new scope was not detected by this software version. (6.2.0.18)
It shows up in the USB device listing and I can un-install and re-install the driver to no avail. There also does not appear to be any device listing for a 4424 scope in the 'demo' listing. Do I have the correct version of software on my machine??
.dot framework is installed.
XP machine. (DELL DCCY)

thiesson
User
User
Posts: 4
Joined: Thu Mar 12, 2009 6:56 pm

Post by thiesson » Thu Mar 12, 2009 8:27 pm

Forget it. Apparently old software was shipped with the device. I downloaded the new software from the web site and that fixed the problem.

Guest

Post by Guest » Thu Mar 12, 2009 9:40 pm

Correction.... even with the new software the device does not work on the desktop computer I want it to work on....
Are there even newer drivers some place on the web site??

Robin
Advanced User
Advanced User
Posts: 558
Joined: Fri Sep 19, 2008 10:17 am

Post by Robin » Fri Mar 13, 2009 3:08 pm

Hi

I'm sorry you are having problems.

We have just discovered a problem that the software has with certain PCs and we are working to fix it. We should have an updated release of PicoScope 6 available for download on Monday.

Robin

thiesson
User
User
Posts: 4
Joined: Thu Mar 12, 2009 6:56 pm

Post by thiesson » Fri Mar 13, 2009 4:55 pm

The newer version of picoscope6 works on my older IBM thinkcentre but neither version of the software works on my Dell laptop or my Dell desktop.
I eagerly await the new release!

thiesson
User
User
Posts: 4
Joined: Thu Mar 12, 2009 6:56 pm

Post by thiesson » Mon Mar 16, 2009 9:22 pm

The new version has solved my problem on both systems.
Thanks.

Guest

Post by Guest » Tue Jul 14, 2009 11:49 am

Im having the same problem with the 4224. Software will not recognise the hardware. Is there a way to fix this? Using a Dell PC.

ziko
Advanced User
Advanced User
Posts: 1705
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:03 am
Location: St Neots

Post by ziko » Tue Jul 14, 2009 12:35 pm

Hi have you tried downloading the latest software or even beta software on

labs.picotech.com

Kind regards
Ziko

Technical Specialist

Post Reply