Test and Measurement Forum

PROBLEM AC/DC in ADC200/20

Post any questions about our parallel port products

PROBLEM AC/DC in ADC200/20

Postby ydok » Sun Feb 22, 2009 9:11 pm

Hello.
I have a problem whith ADC200/20/
In the taskbar i not have a switch AC/DC mode.
You can see at image..
:(
Please help me.
Attachments
ADC200_20_no_AC_DC.jpg
(145.59 KiB) Downloaded 49 times
ydok
User
User
 
Posts: 3
Joined: Sun Feb 22, 2009 8:54 pm
Location: ukraine

Postby Robin » Mon Feb 23, 2009 1:39 pm

Hi

Can you try downloading and installing PicoScope 5.20.3? (www.picotech.com/software)

Let me know how you get on.

Robin
Robin
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 558
Joined: Fri Sep 19, 2008 10:17 am

Postby ydok » Mon Feb 23, 2009 7:12 pm

I have installing 5.20.3, but in this version of software I have problem too.
Attachments
ADC200_20_v5_20_3.JPG
(103.71 KiB) Downloaded 48 times
ydok
User
User
 
Posts: 3
Joined: Sun Feb 22, 2009 8:54 pm
Location: ukraine

Postby Robin » Wed Feb 25, 2009 9:06 am

Hi

It sounds like the scope configuration has been wiped from its memory. The software is seeing your scope as a mark 1 ADC-200, which had a switch on the unit and so didn't require the option in software.

We can reprogram the unit for you free of charge and this should fix the problem.

Could you email your contact details (name, address, telephone, email) to support@picotech.com and we will arrange for you to return the unit?

Regards

Robin
Robin
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 558
Joined: Fri Sep 19, 2008 10:17 am

Postby ydok » Wed Feb 25, 2009 8:03 pm

Hi Robin!
I think, return the unit from Ukraine to UK is very problematic.
Maybe, you can send me program for scope and I at home reprogram the unit?
If program in microcontroller PIC, I have the programator for PIC microcontroller.

Regards.

ydok.

P.S. I send my data to e-mail.
ydok
User
User
 
Posts: 3
Joined: Sun Feb 22, 2009 8:54 pm
Location: ukraine


Return to Parallel Port Products

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests