Test and Measurement Forum

.NET

Having problems ? let us know the details here

.NET

Postby klc » Mon May 05, 2008 7:55 am

I have 4 laptops, 2 Vista and 2 XP. I cannot run the software on the XP's. I can install it but wont' run. The MS window appears saying "Picoscope has encountered a problem and needs to close............"
The sw has previus run on one of the XP's but now it doesn't. Can it have anything to do with some .NET 2.0 stuff which is installed on both XP's.
During installation it have to rool back the installation due to some .NET stuff, i don't recall the exat words but there was some troubble.

Edit: Picoscope 6.13
PicoScope 3424 owner.
klc
Active User
Active User
 
Posts: 18
Joined: Thu Sep 20, 2007 8:55 am
Location: Denmark

Postby klc » Mon May 05, 2008 8:00 am

Is it a license issue ??
PicoScope 3424 owner.
klc
Active User
Active User
 
Posts: 18
Joined: Thu Sep 20, 2007 8:55 am
Location: Denmark

Postby picojohn » Tue May 06, 2008 9:27 am

Hello KLC,

This is not a licence issue, but could be a corrupted installation.

Please uninstall and then re-install Microsoft .Net Framework and then try PS6 again. If it still will not run, then uninstal PS6.
Perform a search for all files and folders containing the word "Pico", and delete them (taking care not to delete the setup file or any data files they may have labelled Pico). Re-install PS6 and and try the program again.

Regards
John
picojohn
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 382
Joined: Mon Jun 11, 2007 1:10 pm

Postby klc » Tue May 06, 2008 9:35 am

It works...

I uninstalled all .NET stuff and installed Picoscope and then it run's fine.

Thank you
PicoScope 3424 owner.
klc
Active User
Active User
 
Posts: 18
Joined: Thu Sep 20, 2007 8:55 am
Location: Denmark


Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests