Test and Measurement Forum

PicoLog and LabView

Forum for discussing PicoLog

PicoLog and LabView

Postby pienchen » Fri Sep 14, 2007 9:45 am

Hi!
I downloaded the example and the subVi's to use LabView to control the data logging instead of the PicoLog recorder. The problem is that I cannot add cannels to the example. And when I try to program it myself by useing the SubVi's, I cannot set up the channels. I can only read/measure the cold junction temerature even when I let run the subVi Set_Channel.vi.
Please can you help me with this?

Best regards.

Andrea
pienchen
User
User
 
Posts: 2
Joined: Fri Sep 14, 2007 8:33 am

Postby gruntman » Wed Sep 19, 2007 3:20 pm

Andrea,

Attached are two examples (using two different methods of data collection) that show you how to add additional channels. Let me know if you have any questions about using them...

Regards,

Richard Boyd
Crag Technologies, Inc
http://www.pc-oscilloscopes.com
Attachments
USB_TC-08_71.zip
USB TC-08 Labview Examples
(126.28 KiB) Downloaded 357 times
gruntman
Guru
Guru
 
Posts: 109
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:50 pm

LabView crashes

Postby pienchen » Thu Sep 20, 2007 1:18 pm

Richard,

Thank you for the examples. Now I have the problem that LabView crashes really often, almost every time I want to run the program. It is the same with both examples.

Do you have sugestions what to do?

Regards,

Andrea
pienchen
User
User
 
Posts: 2
Joined: Fri Sep 14, 2007 8:33 am

Postby gruntman » Thu Sep 20, 2007 4:18 pm

Andrea,

Does this example work better?

Regards,

Richard Boyd
Crag Technologies, Inc
http://www.pc-oscilloscopes.com
Attachments
USB_TC-08_Single_71-RB.vi
(91.16 KiB) Downloaded 339 times
gruntman
Guru
Guru
 
Posts: 109
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:50 pm

labview crashes

Postby freeland » Thu May 08, 2008 8:36 pm

Hi
I have the same problem, with both USB_TC08_single_71_Rb and
USB TC-08 Labview using 'get_single" method version 7.1,
they just keep crashing, i have downloaded the new picolog(5.20) and I'm using USBTC08.dll version 1.7.0.0, im using labview 8.2, is there anythin else i can do to get this to work?
freeland
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Thu May 08, 2008 8:26 pm
Location: Dublin, Ireland


Return to PicoLog

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests