Test and Measurement Forum

Problem with Channel A on 3204

Having problems ? let us know the details here

Problem with Channel A on 3204

Postby eric76 » Fri May 11, 2007 1:56 pm

Hello from FRANCE,

I've just installed the last software and I have a problem with channel A, B works fine.

There is a little red icon on channel A but I don't find anything about it:

Image
eric76
User
User
 
Posts: 3
Joined: Fri May 11, 2007 1:31 pm

Postby ziko » Fri May 11, 2007 4:22 pm

Hi and thank you for your post.


What product are you using? I also noticed that you have the voltage range at 500mV if your voltage range goes above this then the red icon will appear to warn you that you have exceeded the voltage in that range.

Let me know how you get on.
Ziko

Technical Specialist
ziko
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 1705
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:03 am
Location: St Neots

Postby eric76 » Sat May 12, 2007 7:04 am

It is a Picoscope3204
Whatever I m doing Channel is at the top of the screen and after an autoset the voltage range goes to 20V but the red icon is always there.
eric76
User
User
 
Posts: 3
Joined: Fri May 11, 2007 1:31 pm

Postby ziko » Mon May 14, 2007 8:20 am

Hi, could you tell me and try the following:

1) What are your input voltages?
2) Have you tried changing your input channels and seeing if you have the same problem?
3) What version of the software are you using? (Help->about)
4) Have you tried removing the software and reinstalling it in English?


Kind regards
Ziko

Technical Specialist
ziko
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 1705
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:03 am
Location: St Neots

Postby eric76 » Mon May 14, 2007 9:00 am

Whatever the input voltage is the Channel A is at the top , even with no input or the same input as B.

Last sofware 5.16.2.

Same problem in english
eric76
User
User
 
Posts: 3
Joined: Fri May 11, 2007 1:31 pm

Postby ziko » Mon May 14, 2007 9:05 am

Hi,

This seems to be a problem with channel A, please email us at support@picotech.com and put FAO of Ziko on the subject heading. The product may need to be repaired.

Kind regards
Ziko

Technical Specialist
ziko
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 1705
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:03 am
Location: St Neots


Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest