Test and Measurement Forum

PicoLog Spreadsheet Output - No Values When Recording (TC08)

Forum for discussing PicoLog

PicoLog Spreadsheet Output - No Values When Recording (TC08)

Postby AP » Thu Mar 08, 2007 10:45 am

I am using the TC-08 with PicoLog. When I perform a run with the spreadsheet and graph displayed everything displays correctly - both views update with every sample.

But when I re-record or start a new run and view the spreadsheet nothing is displayed, even though the recorder says it is recording. The graph updates but only shows three of the four thermocouple readings, even though the recorder is showing all four at correct temperatures.

I have tried restarring the program, different names for the files, unplugging the TC-08, restarting the computer etc. but cannot solve the problem.

Any ideas?

Postby ziko » Fri Mar 09, 2007 2:22 pm

Hi and thank you for your post.

When in graph or spreadsheet mode select the button with the horizontal multicoloured lines highlight all the channels then press OK then you should be able to see all the channels.

Let me know if this helps.

Kind regards

Technical Specialist
Zen Master
Zen Master
Posts: 1705
Joined: Fri Dec 01, 2006 10:03 am
Location: St Neots

Postby AP » Tue Mar 27, 2007 10:45 am

It helped shopw all of the input channels but did not solve the problem completely. The spreadsheet view only starts to show the readings after 20 to 30 seconds, even though the recorder is recording them.

Return to PicoLog

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests