Test and Measurement Forum

3206 Model - Channel A stuck at 10.7V

Post any questions you may have about our current range of oscilloscopes

3206 Model - Channel A stuck at 10.7V

Postby Adel » Wed Nov 01, 2006 7:40 pm

Today when I plugged my 3206 Channel A is showing 10.7V (no probe, no input to it). Could you please advise what is going on, is there a reset to this situation?
Thank you.
Adel
Active User
Active User
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 13, 2006 5:45 pm
Location: Montreal

Postby Michael » Thu Nov 02, 2006 9:21 am

Hello Adel,

Sorry to hear of this.

You will need to return the unit to us for repair I'm afraid. Please contact support@picotech.com for an RMA number and procedure.

You will need to include your scope serial number and address.

Best regards,
Michael
Michael - Tech Support
Pico Technology
Web Support Forum
Michael
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 656
Joined: Thu Jul 07, 2005 12:41 pm
Location: St Neots, Cambridgeshire

Channel A stuck at 10.7V

Postby Adel » Fri Nov 03, 2006 3:00 am

Hello Michael,

Thank you for your prompt answer, I will send the unit for repair. I checked in the previous discussions and forums, and the same case of channel A freezing appeared on some occasions. Is this a hardware problem that need to be fixed? It would reassuring to know what exactly is causing this. My unit is only 2 months old...
Thank you.
Adel
Active User
Active User
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 13, 2006 5:45 pm
Location: Montreal

Postby Michael » Mon Nov 06, 2006 9:21 am

Hello,

We will give you a report of the fault upon return.

Best regards,
Michael
Michael - Tech Support
Pico Technology
Web Support Forum
Michael
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 656
Joined: Thu Jul 07, 2005 12:41 pm
Location: St Neots, Cambridgeshire

Postby Adel » Tue Nov 07, 2006 1:17 am

Thank you Michael. I had bought the unit from Interworld and they made a swap with a new one. My unit has the S/N IAT0/033. When the unit gets back to you, would you please keep me informed on what went wrong, either through this forum/topic or to my email?
Regards.
Adel
Active User
Active User
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 13, 2006 5:45 pm
Location: Montreal

Postby Michael » Tue Nov 07, 2006 9:10 am

Hello Adel,

Sure, no problem. Don't forget to email support@picotech.com for returns process.

Best regards,
Michael
Michael - Tech Support
Pico Technology
Web Support Forum
Michael
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 656
Joined: Thu Jul 07, 2005 12:41 pm
Location: St Neots, Cambridgeshire


Return to USB PC Oscilloscopes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests