Test and Measurement Forum

envimon.ini

envimon.ini

Postby Julian » Tue Oct 31, 2006 3:52 pm

There does not seem to be an envimon.ini inthe pico directory and when I run a command line prompt - emw32 -d - I get an error message that it is not a recognisable command. Help.
Julian
 

Postby Michael » Wed Nov 01, 2006 1:14 pm

Hello,

What is it you are trying to achieve? The -d command is reserved for downloading data from the logger. Have you configured the logger yet?

Best regards,
Michael
Michael - Tech Support
Pico Technology
Web Support Forum
Michael
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 656
Joined: Thu Jul 07, 2005 12:41 pm
Location: St Neots, Cambridgeshire

Postby Guest » Wed Nov 01, 2006 10:28 pm

I am trying to create a dynamic web page, following the instructions in Enviromon "Help and manual 3.0" to generate jpeg images of graphs. The graphs appear on the pc, however I cannot get the computer to generate them by the methods descibed in the manual, and noticed that the file - envimon.ini is abent and akso when I tried to run individual commands in windows command prompt, they would not run. did not install or configure the software myself, my task is just to publish the data to the website.

Hope you can help... Julian
Guest
 

Postby Michael » Tue Nov 28, 2006 11:33 am

Hello,

YOu need to configure the logger before an INI file will be created.

You cannot progress beyond this point wihout doing this.

Best regards,
Michael
Michael - Tech Support
Pico Technology
Web Support Forum
Michael
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 656
Joined: Thu Jul 07, 2005 12:41 pm
Location: St Neots, Cambridgeshire


Return to Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests