Missing PicoScope2000FrequencyToDeltaPhase.vi

Post your LabVIEW discussions here
Post Reply
hansi9990
Newbie
Posts: 0
Joined: Tue Mar 14, 2017 7:51 pm

Missing PicoScope2000FrequencyToDeltaPhase.vi

Post by hansi9990 » Tue Mar 14, 2017 8:02 pm

Hi

I'm trying to test some LabView examples includet in PicoSDK 10.6.10 (32-bit) for my picoscope 2004A, but if i open the Picoscope2000ExampleAWG.vi or the PicoScop2000AWG.vi i get a Error for the missing PicoScope2000FrequencyToDeltaPhase.vi which shoud be includet in Picoscop2000.llb.
How to get this .vi, because it is not includet in the .llb File?

Hitesh
Site Admin
Site Admin
Posts: 2845
Joined: Tue May 31, 2011 3:43 pm
Location: St. Neots, Cambridgeshire

Re: Missing PicoScope2000FrequencyToDeltaPhase.vi

Post by Hitesh » Wed Mar 15, 2017 5:48 pm

Hi hansi9990,

Please e-mail support@picotech.com and we can make an updated file available for you.

Regards,
Hitesh

Technical Support Engineer

scju
Newbie
Posts: 0
Joined: Wed Apr 12, 2017 6:08 am

Re: Missing PicoScope2000FrequencyToDeltaPhase.vi

Post by scju » Wed Apr 12, 2017 6:10 am

Hello,

I receive the same error like the OP, could you send me the update too ?

Greetings,
Julian

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 3372
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Missing PicoScope2000FrequencyToDeltaPhase.vi

Post by Martyn » Wed Apr 12, 2017 6:20 am

Please check our GitHub Repository

If it is not in there yet then please email support@picotech.com
Martyn
Technical Support Manager

Post Reply