Test and Measurement Forum

TC-08 with LabView - beginning with 2UnitSelect.vi

Post your LabVIEW discussions here

TC-08 with LabView - beginning with 2UnitSelect.vi

Postby AngelaM » Wed Feb 08, 2017 2:17 pm

HI,

Just starting off using the VI 2UnitSelect.vi in LabView, but do not have any previous experience using LabView. For some reason when I run this vi I get a window popping up stating "No Desired Units match Unit B" and the same for Unit A. It detects the two TC-08 dataloggers, but I get this message. I assumed that the user has to input a number in the 'Desired Unit Number' box for each datalogger to differentiate between the two, and therefore put numbers 1 and 2 for each datalogger, but I still got the same error.

Apologies if this has come up before. I'm assuming there is a very basic answer :? , but have not been able to get it to work so far.

Many thanks,

Angela
AngelaM
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Wed Feb 08, 2017 2:06 pm

Re: TC-08 with LabView - beginning with 2UnitSelect.vi

Postby Martyn » Fri Feb 10, 2017 1:05 pm

Have you tried putting the serial numbers in the boxes. These are the numbers under the barcode on the bottom of the devices.
Martyn
Technical Support Manager
Martyn
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2746
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: TC-08 with LabView - beginning with 2UnitSelect.vi

Postby AngelaM » Fri Feb 10, 2017 1:26 pm

Great, thanks :D That worked. Was just a bit confused because it seemed to ask for a desired unit number.
AngelaM
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Wed Feb 08, 2017 2:06 pm


Return to LabVIEW

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests