LabView Pico_not_find 5003

Having problems ? let us know the details here
Post Reply
mistele
User
User
Posts: 2
Joined: Mon Jul 18, 2016 11:27 am

LabView Pico_not_find 5003

Post by mistele » Mon Jul 18, 2016 11:44 am

Hallo,

I have a Pico 5443B. It works fine with PicoScope6, but not with LabView 2012. I copied the dlls in the resouce dirctory, no pico.exe is running and the windows7, Labview2012 and dlls are 32 bit.
What else could be the reason for the error 5003?

Best regards,

mistele

Hitesh
Site Admin
Site Admin
Posts: 2793
Joined: Tue May 31, 2011 3:43 pm
Location: St. Neots, Cambridgeshire

Re: LabView Pico_not_find 5003

Post by Hitesh » Wed Jul 20, 2016 2:00 pm

Hi mistele,

Are you using the examples from the C:\PicoSDK\PS5000A\Labview folder?

If you are using the examples from the C:\PicoSDK\PS5000\Labview folder then these will not detect the oscilloscope as they use a different driver (hence the status code of 5003).

Regards,
Hitesh

Technical Support Engineer

mistele
User
User
Posts: 2
Joined: Mon Jul 18, 2016 11:27 am

Re: LabView Pico_not_find 5003

Post by mistele » Mon May 15, 2017 4:47 pm

Hallo,
thank you for your answer, I used the pico5000 code. Now I installed the latest SDK on a different Computer, but still the same problem. What else could be wrong?

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 3225
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: LabView Pico_not_find 5003

Post by Martyn » Tue May 16, 2017 8:02 am

Please make sure you use the ps5000a code, not the ps5000, they are for different devices.
Martyn
Technical Support Manager

Post Reply