Test and Measurement Forum

Picoscope crash everytime I try to open a mask...

Having problems ? let us know the details here

Picoscope crash everytime I try to open a mask...

Postby Peder » Tue Oct 13, 2015 9:02 am

I have a captured trace and generates a mask from that trace.
When I click OK or Apply Picoscope crashes everytime.

I have tried both Stable:6.10.18 and Beta:6.11.5

I really need mask-function to work... What to do ?

/Peder
Peder
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Tue Oct 13, 2015 8:52 am

Re: Picoscope crash everytime I try to open a mask...

Postby Hitesh » Wed Oct 14, 2015 8:27 am

Hi Peder,

If the PicoScope 6 application has generated crash reports for both the stable and beta versions, please save to file and e-mail them to support@picotech.com as this will contain information that will be helpful to our Development Team.

If you can outline the exact sequence of steps to reproduce the issue (including providing a settings file) that would be helpful.

Regards,
Hitesh

Technical Specialist
Pico Technology
Hitesh
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1997
Joined: Tue May 31, 2011 3:43 pm
Location: St. Neots, Cambridgeshire

Re: Picoscope crash everytime I try to open a mask...

Postby Peder » Wed Oct 14, 2015 3:13 pm

I think I have found out why it crashes...
When I have my trigger point set at 0 s it crashes. But if I move the trigger to 0,5 s it works OK.
Peder
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Tue Oct 13, 2015 8:52 am

Re: Picoscope crash everytime I try to open a mask...

Postby Hitesh » Thu Oct 15, 2015 11:17 am

Thanks for the update and the files Peder :D
Hitesh

Technical Specialist
Pico Technology
Hitesh
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1997
Joined: Tue May 31, 2011 3:43 pm
Location: St. Neots, Cambridgeshire


Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests