Test and Measurement Forum

Low SNR and slow measurement with picoscope 3205 on LabView

Post any questions you may have about our current range of oscilloscopes

Low SNR and slow measurement with picoscope 3205 on LabView

Postby d_olivenza » Fri Mar 20, 2015 11:46 am

Hi,

I am trying to develop a system capable of measuring 1 kHz signals from a photodiode using a low power useless leak in my experiment in order to be able of measure energy without disturbing the results. I am having two problems with the program: the first one is that I can't measure all the data (I only measure just at 50 Hz), ie my program is slow and I don't know why, and the second one is that I can't get a good SNR. The point is that with the software PicoScope 6 I can see the pulses perfectly but not on LabView (images attached). I will apreciate any help. I am a bit desperate at this point because I have spend a lot of time trying to solve these issues without being able to do it.

Thank you very much
Kind regards
Attachments
picoscope_pulso.vi
Program
(246.16 KiB) Downloaded 49 times
d_olivenza
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Mon Feb 02, 2015 11:35 am

Re: Low SNR and slow measurement with picoscope 3205 on LabV

Postby d_olivenza » Mon Mar 23, 2015 10:16 am

The attached VI wasn't the one I am using. I attach it properly now.
Attachments
picoscope_final.vi
(249.47 KiB) Downloaded 115 times
d_olivenza
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Mon Feb 02, 2015 11:35 am

Re: Low SNR and slow measurement with picoscope 3205 on LabV

Postby AndrewA » Tue Apr 07, 2015 3:47 pm

Hi,
You haven’t included all your sub vi’s. Can you reattach the vi file to post, or email into support@picotech.com
Are you using 32 or 64 bit labview?
Can you review the points in this forum post- topic12601.html
Regards Andrew
Technical Specialist
AndrewA
Zen Master
Zen Master
 
Posts: 178
Joined: Tue Oct 21, 2014 3:07 pm


Return to USB PC Oscilloscopes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests