Test and Measurement Forum

PicoScope 6.10.11 won't recognize 4227

Having problems ? let us know the details here

PicoScope 6.10.11 won't recognize 4227

Postby vickielfl » Thu Mar 05, 2015 6:44 pm

I have a new laptop and installed the latest version of picoscope6 and then attached my 4227. The scope is recognized in device manager but picoscopce6 says no devices attached. I have uninstalled everything, removed the Pico Technology folder from my user folder and then reinstalled with no luck. Any suggestions?

My laptop is Windows 7 - 64bit (as was my old one and it worked fine).

Thanks,
Vickie
vickielfl
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Thu Mar 05, 2015 6:38 pm

Re: PicoScope 6.10.11 won't recognize 4227

Postby Hitesh » Fri Mar 06, 2015 12:55 pm

Hi Vickie,

Please make sure that all Windows updates have been applied and that your PC has been restarted in order to apply the changes before reconnecting the PicoScope 4227 and starting the software.

If it is still not detected, please could you located and e-mail the trace.xml file to support@picotech.com

You can find instructions on how to find this file in section 3 of the PicoScope 6 Self-help Guide:

https://www.picotech.com/download/manuals/picoscope6-self-help-guide-1.pdf

Regards,
Hitesh

Technical Specialist
Pico Technology
Hitesh
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2063
Joined: Tue May 31, 2011 3:43 pm
Location: St. Neots, Cambridgeshire


Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests