Test and Measurement Forum

PicoScope crash when trying to connect device (2205 MSO)

Discussion forum for the new Picoscope Linux software

PicoScope crash when trying to connect device (2205 MSO)

Postby ojaybee » Sun Dec 07, 2014 9:34 am

Hi Support,

I have an iCore5 64bit PC with Win 7 and Ubuntu 14.04.
I have a PicoScope 2205 MSO.
It all works fine in Win7.
In Ubuntu, the PicoScope software 6.10.1.25 starts OK in Demo mode.
When trying to connect to my 2205 MSO, the program crashes...
Attached are two logs from running the app from mono (after "cd /opt/picoscope/lib" and
"mono PicoScope.GTK.exe", and the second after running "sudo mono PicoScope.GTK.exe")

Please could you check the logs and let me know if you can see something that I can try to fix this crash?

Many thanks in advance,
Oli.
Attachments
picoscope_crash_log2.txt
After running "sudo mono PicoScope.GTK.exe"
(24.02 KiB) Downloaded 87 times
picoscope_crash_log1.txt
After running "mono PicoScope.GTK.exe"
(10.42 KiB) Downloaded 85 times
ojaybee
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Sun Dec 07, 2014 9:25 am

Re: PicoScope crash when trying to connect device (2205 MSO)

Postby mario_ » Mon Dec 08, 2014 4:31 pm

Hi ojaybee,

This is affecting quite a few of other customers. Further discussion will be handled from here: post43703.html#p43703

Mario
mario_
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 112
Joined: Fri Sep 13, 2013 12:57 pm


Return to PicoScope for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests