Test and Measurement Forum

error message at statup

Forum for discussing PicoScope version 6 (non-automotive version)

error message at statup

Postby obp » Wed Apr 30, 2014 8:36 am

Hi,

Since several time, when I run Picoscope 6 or I use "File|load startup settings" , I obtain a warning message "Veuillez relier un fichier csv valide. Le fichier relié est peut-être vide". A possible translation is "Please, link a valid csv file. May be the file is empty". How to correct this problem without to loose my settings?

Regards
obp
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Wed Apr 30, 2014 8:25 am

Re: error message at statup

Postby Hitesh » Wed Apr 30, 2014 4:08 pm

Hi,

Do your startup settings include serial decoding?

If so, is there a link file that is not present?

Regards,
Hitesh

Technical Specialist
Pico Technology
Hitesh
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2058
Joined: Tue May 31, 2011 3:43 pm
Location: St. Neots, Cambridgeshire

Re: error message at statup

Postby obp » Thu May 15, 2014 9:16 am

Hitesh wrote:Hi,

Do your startup settings include serial decoding?
Yes

If so, is there a link file that is not present?

Regards,


Hi,

Yes, I use serial decoding. I didn't specify link file. I don't find a Windows where link file are requested. In which Windows can I remove the link file?

Regards
obp
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Wed Apr 30, 2014 8:25 am

Re: error message at statup

Postby Hitesh » Mon May 19, 2014 11:26 am

Hi obp,

Would it be possible for you to send the folder containing the most recent default.PSSETTINGS and trace.xml files to support@picotech.com please?

This can be found in a folder in the following location on your PC:

C:\Users\<User Name>\AppData\Local\Pico Technology\

There will be one or more folders with a long alphanumeric name. Please zip up the the directory and send it to the above address.

I will then try to see if I can reproduce the issue here.

Are you using PicoScope 6.8.11?

Regards,
Hitesh

Technical Specialist
Pico Technology
Hitesh
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2058
Joined: Tue May 31, 2011 3:43 pm
Location: St. Neots, Cambridgeshire

Re: error message at statup

Postby obp » Wed Jun 04, 2014 4:10 pm

Hi,

I use Picoscope 6.8..11.20 on Win XP SP3.
I didn't found the files neither the folder that you request to me. (I checked the option to display hidden folders).

For example if I search *.psset* , I found nothing. I found "Pico Technology" only in start menu and Program files folders.

What can I do?

Regards
obp
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Wed Apr 30, 2014 8:25 am

Re: error message at statup

Postby Hitesh » Thu Jun 05, 2014 7:53 am

Hi obp,

On Windows XP you should find the folders under

C:\Documents and Settings\<User name>\Local Settings\Application Data\Pico Technology\

Please see if you can find the files.

Thanks,
Hitesh

Technical Specialist
Pico Technology
Hitesh
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2058
Joined: Tue May 31, 2011 3:43 pm
Location: St. Neots, Cambridgeshire


Return to PicoScope 6 for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests