Test and Measurement Forum

[SOLVED]Saved waveform does not contain the digital data

Forum for discussing PicoScope version 6 (non-automotive version)

[SOLVED]Saved waveform does not contain the digital data

Postby blachanc » Sat Feb 16, 2013 8:58 pm

PicoScope® 6 - PC Oscilloscope software version: 6.6.50.3
Model: PicoScope 3206MSO

Saved waveform does not contain the digital data:

When I save all waveform, the digital data does not seem to be saved:
Attachments
pico_saved_waveform.jpg
saved_waveform_reloaded
BUF6_led2.gif
capture results
Last edited by blachanc on Wed Dec 11, 2013 12:53 pm, edited 1 time in total.
blachanc
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Fri Feb 01, 2013 2:49 pm

Re: Saved waveform does not contain the digital data

Postby Martyn » Mon Feb 18, 2013 11:50 am

Can you post the psdata file here so that we can take a look
Martyn
Technical Specialist
Martyn
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2348
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Saved waveform does not contain the digital data

Postby blachanc » Tue Feb 19, 2013 2:36 am

Hi Martyn,

Thank you for your support.

Unfortunately, the files that show the behavior are more than a Meg in size...


so I get The file is too big, maximum allowed size is 512 KiB. when I try to load them.

So, I placed them on filedropper:


http://www.filedropper.com/formartyn

So far the only wavefiles not showing the digital when I reload are more than a meg...
While playing around to create samples for you, I noticed that if I zoom enough, the digital data will appear (forMartyn3_BAD.psdata)


Please refer to the included picture:
Attachments
files.jpg
blachanc
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Fri Feb 01, 2013 2:49 pm

Re: Saved waveform does not contain the digital data

Postby Martyn » Fri Feb 22, 2013 7:21 am

Thank you for the files, I have seen the same effect with the release version of the software 6.6.50 the data reappears at around x1.3 zoom. This issue is not present with the beta version of the software 6.6.15 which will become the main stream release in the near future.
Martyn
Technical Specialist
Martyn
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2348
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Saved waveform does not contain the digital data

Postby blachanc » Fri Feb 22, 2013 1:03 pm

blachanc wrote:Hi Martyn,
While playing around to create samples for you, I noticed that if I zoom enough, the digital data will appear (forMartyn3_BAD.psdata)
Please refer to the included picture:




Martyn wrote:Thank you for the files, I have seen the same effect with the release version of the software 6.6.50 the data reappears at around x1.3 zoom. This issue is not present with the beta version of the software 6.6.15 which will become the main stream release in the near future.


thank you Martyn,

at least we have a work around until the new release,
so the issues is not as important as I initially thought.

regards,
Benoit
blachanc
Newbie
 
Posts: 0
Joined: Fri Feb 01, 2013 2:49 pm


Return to PicoScope 6 for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest