Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Forum for discussing PicoScope version 6 (non-automotive version)
Post Reply
tommyjunge
User
User
Posts: 2
Joined: Thu May 14, 2009 9:38 am

Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by tommyjunge » Thu Dec 20, 2012 6:03 am

Hi,

a while ago, I have reported a bug in the interval trigger and in persistent mode, see http://www.picotech.com/support/topic11605.html, which has been confirmed.

When will there be a fix for at least one of the two problems?

Regards,
Tom

bennog
Active User
Active User
Posts: 33
Joined: Mon Nov 26, 2012 9:16 am
Location: Netherlands

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by bennog » Sun Dec 23, 2012 3:23 pm

I second this, the interval of beta releses can be higher as bugs are resolved.

alan
Site Admin
Site Admin
Posts: 184
Joined: Thu May 25, 2006 8:02 am

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by alan » Sun Dec 23, 2012 9:40 pm

Hi,

A new beta release R6.7.11 was uploaded on the 21st Dec - http://labs.picotech.com/

It has quite a few bug fixes but unfortunately I dont know if your issue is sorted or not as the office is now closed for Christmas.

Regards
Alan

bennog
Active User
Active User
Posts: 33
Joined: Mon Nov 26, 2012 9:16 am
Location: Netherlands

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by bennog » Tue Dec 25, 2012 4:03 pm

alan wrote:Hi,
A new beta release R6.7.11 was uploaded on the 21st Dec - http://labs.picotech.com/
Regards
Alan
uuuuuuh, Alan,

I think you should fix the page (release 21, Dec 2009) :D

Regards,
Benno

alan
Site Admin
Site Admin
Posts: 184
Joined: Thu May 25, 2006 8:02 am

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by alan » Tue Dec 25, 2012 10:35 pm

bennog wrote:
uuuuuuh, Alan,

I think you should fix the page (release 21, Dec 2009) :D

Regards,
Benno
Thats odd - it shows as 2012 in Chrome and IE on my PC (set to UK English).

bennog
Active User
Active User
Posts: 33
Joined: Mon Nov 26, 2012 9:16 am
Location: Netherlands

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by bennog » Wed Dec 26, 2012 8:25 am

Date is now correct (strange it showed 2009)

Never mind.

Benno

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 3333
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by Martyn » Thu Dec 27, 2012 8:59 am

It might have been a cache issue.
Martyn
Technical Support Manager

tommyjunge
User
User
Posts: 2
Joined: Thu May 14, 2009 9:38 am

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by tommyjunge » Sun Dec 30, 2012 8:13 am

A new beta release R6.7.11 was uploaded on the 21st Dec
The new beta release fixes the persistent mode problem sort of. Persistent mode now works for all sweeping speeds, but I have seen several program freezes. A report has been automatically sent to Picotech.

Unfortunately, the events I want to capture are too rare to see them in persistent mode, so I need the interval trigger.

The interval trigger has not been fixed yet by the new beta version. What is the plan on this one?

Tom

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 3333
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by Martyn » Wed Jan 02, 2013 12:43 pm

The team are currently working on this issue, I will provide an update shortly.
Martyn
Technical Support Manager

tommyjunge
User
User
Posts: 2
Joined: Thu May 14, 2009 9:38 am

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by tommyjunge » Tue Jan 22, 2013 11:29 am

Hi,

is there any progress on fixing the interval trigger?

Best regards,
Tom

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 3333
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by Martyn » Thu Jan 31, 2013 7:48 am

Please try the attached PS5000.dll driver file
Attachments
PS5000.zip
Interval Trigger Fix
(379.37 KiB) Downloaded 123 times
Martyn
Technical Support Manager

tommyjunge
User
User
Posts: 2
Joined: Thu May 14, 2009 9:38 am

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by tommyjunge » Sat Feb 09, 2013 8:11 pm

Hi Martyn,

thank you very much for the patched dll. It was quite a job to replace the system protected original, but it is working great now. Intervall trigger works as it is supposed to with this new dll.
This dll isn't supposed to fix the persistent mode issue though, right?

Best regards,
Tom

Martyn
Site Admin
Site Admin
Posts: 3333
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:15 am
Location: St. Neots

Re: Bug fix for interval trigger and/or persistent mode?

Post by Martyn » Mon Feb 11, 2013 7:39 am

From what I understood the persistent mode issue was with the PicoScope software and should have been resolved in the latest Beta version. This dll was intended to fix the outstanding trigger issue.

if you are still having issues then please cut and paste the Help->About text, which details the all the version information, together with a description of the outstanding issue and we will look into it.
Martyn
Technical Support Manager

Post Reply