Search found 36 matches

by KennyM
Wed Oct 29, 2008 10:38 am
Forum: Getting Started
Topic: Picoscope 3206 not found when USB serial port connected
Replies: 5
Views: 5728

That's brill!
I'll look forward to a future software update.

In the meantime, if you need a beta tester I'd be happy to help out.

-K
by KennyM
Tue Oct 28, 2008 2:46 pm
Forum: Getting Started
Topic: Picoscope 3206 not found when USB serial port connected
Replies: 5
Views: 5728

Hello everyone, I too have seen this problem. I don't think the problem is with the FTDI Driver as they are generally rock solid and are in use in thousands of products around the world. It is probably THE most popular usb-serial chipset in the world. Having said all of that - it could be that their...
by KennyM
Tue Oct 28, 2008 2:39 pm
Forum: PicoScope 5
Topic: Fails to start if any other FTDI devices are plugged in.
Replies: 7
Views: 7882

Just to add to the above, we do not use any devices by FTDI in your PicoScope 2105 so what you are describing is odd. I dont think we have had this reported before. Is it possible you have an odd / corrupt driver for an FTDI device installed? Regards Alan Alan, So sorry for the delay in replying. I...
by KennyM
Tue Oct 07, 2008 3:03 pm
Forum: PicoScope 5
Topic: Fails to start if any other FTDI devices are plugged in.
Replies: 7
Views: 7882

Fails to start if any other FTDI devices are plugged in.

PicoScope fails to start if there are any devices plugged in which use the FTDI Chipset / Driver. I have to unplug all my RS232 and RS485 dongles and make sure only the PicoScope 2105 is plugged in before PicoScope will start. Otherwise I get an error which says: "No suitable device was found, would...
by KennyM
Thu Sep 18, 2008 3:43 pm
Forum: USB PC Oscilloscopes
Topic: PicoScope 2105 - Noisy traces?
Replies: 4
Views: 3858

Done.[/quote]
by KennyM
Mon Sep 15, 2008 6:05 pm
Forum: USB PC Oscilloscopes
Topic: PicoScope 2105 - Noisy traces?
Replies: 4
Views: 3858

PicoScope 2105 - Noisy traces?

I just received a PicoScope 2105 (about 1 week ago) and firstly, I am very pleased with it. :-) It's is an excellent scope for the price, but it has one annoying feature. Maybe it's a feature, maybe it is a fault? I hope someone can help me. If I connect the probe tip, to the ground wire I'd expect ...