Search found 4 matches

by stuarts
Wed Dec 08, 2004 12:46 am
Forum: PicoScope 5
Topic: Using ADC-12 labview VI
Replies: 8
Views: 9291

ADC 12

Thanks Mark, I am using the ADC10 function calls and adjusting the configuration information to point to the right location. This sorts out the labview errors but when I try to run the vi I get a windows exception fault and labview shuts down. I looked at how other pico instruments (ADC11) handle fu...
by stuarts
Wed Dec 01, 2004 10:09 pm
Forum: PicoScope 5
Topic: Using ADC-12 labview VI
Replies: 8
Views: 9291

ADC-12 with labview

Dear mark, The error is to do with a function call. In the configuration box the function name is"adc10_labview_single". This is obviously incorrect. In the documentation it says there are examples that show you how to set up the adc12 vi I can't find these. They are not in the adc10.llb. I am new t...
by stuarts
Mon Nov 29, 2004 4:00 am
Forum: General Software Discussions
Topic: ADC-100 and LabView: Negative ADC count output
Replies: 4
Views: 7419

Using labview

Dear Angela,

I want to do the same thing with an ADC-12 but I'm having trouble with the function calls can you help?. Better still send me a copy of your vi so I can adapt if possible.

regards

Stuarts :o
by stuarts
Mon Nov 29, 2004 3:53 am
Forum: PicoScope 5
Topic: Using ADC-12 labview VI
Replies: 8
Views: 9291

Using ADC-12 labview VI

I'm trying to build a labview VI that takes data from the ADC-12. I've moved the appropriate llb file and the dll file to the User.vi directory and can access the ADC-12 vi from labview. Hoever, when I try to test/run it I get a "function call name" error that I can't seem to fix. Has anyone built a...