Search found 5 matches

by rpm
Mon Jul 16, 2007 12:40 pm
Forum: Hardware
Topic: data display in enviromon
Replies: 2
Views: 3410

data display in enviromon

I am not getting the temperature data to display in graph but it is there for spreadsheet also the units of one temperature grapgh come up as percentage strange I have selected the temps using the colured line button
by rpm
Mon Mar 05, 2007 1:46 pm
Forum: Hardware
Topic: USING ENVIROMON WITH 2 GSM MODEMS
Replies: 5
Views: 13258

GSM modems

:D This is a comprehensive guide I have been working with siemens and Telit modem equipment after a battle at first. It pays to do work with hyper terminal to check simple things like the modem will auto answer ATS0=1. Can you advise the purpose of the code in section 18 of the report. I rarely try ...
by rpm
Wed Jun 07, 2006 8:54 am
Forum: Hardware
Topic: lost data
Replies: 3
Views: 5576

lost data

Can you send a working old version to me? thks
by rpm
Fri May 26, 2006 9:44 am
Forum: Hardware
Topic: lost data
Replies: 3
Views: 5576

lost data

We have a enviromon EL005 logger and system working ok for last 2 years which recently has been losing chunks of data. The number of readings downloaded each day looks correct but as you can see the spreadsheet is poorly populated any ideas
by rpm
Fri Sep 17, 2004 11:28 am
Forum: Hardware
Topic: PSC
Replies: 1
Views: 5333

PSC

I have read the signal conditioner help doc as suggested but find that 1. Many Signal conditioners are no longer for sale O.K. i can get round that 2. The psc files referred are no longer supplied on the CD Solution 1. canyou email the example files Can you give the conditioner code nos. 370,371,372...