Search found 4 matches

by wagnere
Wed Jan 24, 2018 11:59 am
Forum: Getting Started
Topic: TC-08 Data collection problem
Replies: 7
Views: 2380

Re: TC-08 Data collection problem

We have used the blue standard cable and a premium black as well. It is on a laptop of which I have tried three different ones now, I have used USB ports and have tried it on a hub as well.
by wagnere
Tue Jan 16, 2018 11:57 am
Forum: Getting Started
Topic: TC-08 Data collection problem
Replies: 7
Views: 2380

Re: TC-08 Data collection problem

I have tried the pico 6 software, it is much better, however the issue still pops up once or twice in a 2 hour test. Sometimes very small sometimes it is a 10-25 measurement gap.
by wagnere
Fri Jan 05, 2018 6:32 pm
Forum: Getting Started
Topic: TC-08 Data collection problem
Replies: 7
Views: 2380

Re: TC-08 Data collection problem

I have had IT look my PC over and they didn't find any issues, the problem is I have used these units on a couple different computers now and had similar results. Some not as bad or as big for blank spots but they still pop up. We have 4 of you TC-08 units and are noticing this on two of them so far.
by wagnere
Thu Jan 04, 2018 1:40 pm
Forum: Getting Started
Topic: TC-08 Data collection problem
Replies: 7
Views: 2380

TC-08 Data collection problem

I am currently using TC-08 units for testing and lately have been having an issue where it seems the software is locking up and then a blank spot pops up in my graph. I am using the 5.23.3 software and 8G RAM. When we first got these we never had this issue. Anyone know the cause? Attached a file of...