Search found 4 matches

by jhoyle
Tue Mar 15, 2016 1:21 pm
Forum: PicoScope 6 for Windows
Topic: PicoScope Beta 6.9.5: Duty cycle graphing
Replies: 5
Views: 7319

Re: PicoScope Beta 6.9.5: Duty cycle graphing

This is exactly what I was looking for. But I cannot get a good reading. I can read it okay when using a fluke 87V but when I try with the picoscope I am all over the place. With Fluke I have to use AC duty cycle setting and it works correctly. Any clues as to why I cannot see it ? File attached Pic...
by jhoyle
Tue Mar 15, 2016 11:45 am
Forum: USB PC Oscilloscopes
Topic: 5244A to measure PWM?
Replies: 1
Views: 1369

5244A to measure PWM?

Hi Everyone Is there a way to graph PWM signal? I need to verify a 8-92% duty cycle signal. It is being generated at 500 hz I believe. It is an engine throttle control signal for ecu. I am just trying to verify the signal is ok. A graph is ideal to show no fluctuations in the pwm output. Thanks :mrg...
by jhoyle
Fri Oct 30, 2015 1:42 pm
Forum: Getting Started
Topic: Only Channel A is working
Replies: 3
Views: 2052

Re: Only Channel A is working

I have a similar issue with a new 5204.Nothing at all on channel A. Windows 7 64 bit. USB 2. Swapped probes to be sure. Only channel A has issue. Any ideas?
by jhoyle
Fri Oct 30, 2015 1:21 pm
Forum: Getting Started
Topic: PicoScope 5204 channel A not working
Replies: 1
Views: 1433

PicoScope 5204 channel A not working

Hello everyone, I am new to the picoscope world. Just received this unit today through RS Components Italy. It appears I have no reading at all on channel A. Channel B is working fine. It may be a setup issue but I have checked all settings appear to be the same. I am testing a square wave with the ...