Search found 5 matches

by SinisterMJ
Wed Oct 15, 2014 9:30 am
Forum: C and C++
Topic: Part of data vector is empty
Replies: 6
Views: 3909

Re: Part of data vector is empty

Okay, a few more information on my system:

Windows 7 x64
PicoScope 50000 Series PC Oscilloscope driver 2.0.3.8 used

The software was compiled with 32 bit and 64 bit, in both cases I get the precisely same behaviour (works in debug, does not so much in release)

The SDK used is r10.5.0.32
by SinisterMJ
Tue Oct 14, 2014 9:21 pm
Forum: C and C++
Topic: Part of data vector is empty
Replies: 6
Views: 3909

Re: Part of data vector is empty

I sent in some sample code with which I reproduced the issue here.
by SinisterMJ
Wed Oct 08, 2014 7:45 pm
Forum: C and C++
Topic: Part of data vector is empty
Replies: 6
Views: 3909

Re: Part of data vector is empty

I am using VS2012 Professional, and the .dll I am using is 1.1.0.139
by SinisterMJ
Tue Oct 07, 2014 5:03 pm
Forum: C and C++
Topic: Part of data vector is empty
Replies: 6
Views: 3909

Part of data vector is empty

I am running the PS5444B with 250 MHz, 12 bit, 2 channel, and acquire the maximum amount of values in one run. The samplecount is at 134217600 per channel. When I run my code in debug mode, everything is perfectly fine. I get everything set properly, and okay. But in Release mode only the first few ...
by SinisterMJ
Tue May 20, 2014 6:22 am
Forum: C and C++
Topic: Program does not run with optimization on
Replies: 1
Views: 2117

Program does not run with optimization on

My code runs fine with Debug mode, or Release mode and disabled Optimization. When I turn optimization to maximize speed or Full Optimization, it hangs and doesn't do anything. I have an interface class (since it may be a different oscilloscope attached other than the PicoScope), and with each other...